De mogelijkheden voor de uitvaart

Ieder mens is uniek. Daarom zal een uitvaart er voor iedereen anders uit zien. Schmidt Uitvaartzorg heeft alle middelen in huis voor een persoonlijke uitvaart. 

Verzorgen en opbaren van uw dierbare

Het is mogelijk om uw dierbare over te brengen naar een uitvaartcentrum. Schmidt Uitvaartzorg kan bij de uitvaartcentra van De Laatste Eer en overige uitvaartcentra terecht.

Een aantal crematoria en begraafplaatsen bieden ook de mogelijk om daar gebruik te maken van een rouwkamer. Tevens is het mogelijk om uw dierbare thuis op te baren. Schmidt Uitvaartzorg heeft alle middelen in huis om samen met u een thuisopbaring te realiseren.

Cremeren of begraven?

Na het overlijden van uw dierbare kunt u ervoor kiezen om de overledene te begraven of cremeren. U kunt het afscheid zo persoonlijk mogelijk maken door zelf een keuze te maken uit muziek en spreekmomenten of door een uitvaartspreker voor u te laten spreken. Op veel locaties is het mogelijk om foto’s te tonen tijdens de plechtigheid en kunnen er opnames gemaakt worden.
Ook wanneer het gaat om een kerkelijke uitvaart ken ik de gebruiken en denkwijzen rondom een afscheid. Wanneer de kerk geen actieve rol meer speelt maar wel wordt gewenst dat er vanuit het geloof inbreng is, heb ik door mijn ruime relatiebestand hier altijd een oplossing voor.

De kosten van de uitvaart

De kosten van de uitvaart hangen af van de keuzes die gemaakt worden. Na de bespreking van de uitvaart worden deze duidelijk en ontvangt u een gespecificeerde kostenopgave. Eventuele verzekeringspolissen of deposito kunnen we in de kostenopgave meenemen.


‘Ik heb een uitvaartverzekering of ben lid van een uitvaartvereniging, kan Schmidt Uitvaartzorg de uitvaart verzorgen?’

U bent te allen tijde vrij om een eigen keuze te maken voor de uitvaartonderneming waarvan u wilt dat die u bijstaat. Sommige verzekeringsmaatschappijen hebben echter afspraken met uitvaartondernemers en zullen deze ondernemer aan u koppelen op het moment dat u het overlijden rechtstreeks bij de verzekeraar meldt. Bent u lid van een uitvaartvereniging dan wil dit vaak niet meer zeggen dan dat u een ledenkorting krijgt of een uitvaartbedrag kunt sparen bij de vereniging.
Wilt u weten wat Schmidt Uitvaartzorg voor u kan betekenen aan de hand van uw persoonlijke situatie? Neem gerust contact op, ik sta u persoonlijk te woord.

Contact

U kunt telefonisch contact opnemen via 06 54357865 of per mail via info@schmidtuitvaartzorg.nl.

Correspondentieadres
Vogelmuurerf 13, 2643 HP, Pijnacker